Welkom op de website van Monschau

Leuk dat u een bezoekje brengt aan Monschau.nl.
Hier vindt u veel leuke, nuttige en wetenswaardige informatie over o.a. bezienswaardigheden, activiteiten, een hotel, een appartement en campings in Monschau 'de parel van de Eifel'.

Wij wensen u veel plezier op onze site.
 
MONSCHAU... HEERLIJK IN DE ZOMER...

Deze tijd is het écht ontspannen in en om Monschau in de Eifel.
Er zijn dan alweer heel veel bezienswaardigheden waar u van kunt genieten. De lente heeft erg veel charme... De Eifel laat zich dan van zijn frisse groene kant zien.
Geniet van een heerlijke wandeling of kom lekker fietsen en motorrijden in Monschau-Rohren.

HET PARADIJS VOOR WANDELEN, FIETSEN EN MOTORRIJDEN...

De omgeving van Monschau is uitermate geschikt voor eindeloze wandelingen en mooie fietstochten. Ook mountainbikers en motorrijders kunnen hier hun hart ophalen.Wilt u dit ook eens beleven? Boek dan een kamer of appartement bij hotel De Lange Man.

PAAR DAGEN WEG NAAR MONSCHAU...

Monschau voor een paar daagjes! In alle jaargetijden kan men van deze heerlijke omgeving genieten. Helemaal fijn is het natuurlijk dat we voor een kort verblijf een mooie last-minute aanbieding hebben. Kijkt u maar eens bij het Paar dagen Lekker weg arrangement .

VOOR WIE MONSCHAU IN DE EIFEL NOG NIET KENT...

Monschau is een gezellig stadje in de duitse Eifel. U vindt hier mooie vakwerkhuizen, leuke winkeltjes, knusse terrasjes en goede restaurants, ga bijvoorbeeld eens orginele pannekoeken eten bij Vakantiehotel De Lange Man. Voor een dagje weg een prima keus maar ook een korte vakantie, ook met kinderen, een paar daagjes ertussenuit of een weekendje weg zijn hier mogelijkheden te over. In en om Monschau zijn vele hotels, motorhotels, familiehotels, pensions, appartementen, vakantiehuis, bed and breakfast en groepsaccomodatie's. Let ook eens op de aanbiedingen van vakantieshotel De Lange Man... bijvoorbeeld het Wandel-arrangement. Op Zoover erg goed beoordeeld! Voor wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, groepen, bedrijfsuitjes en minigolf dus dé plaats om eens heen te gaan. Zelfs voor rodelen en winterwandelingen is Rohren een prima plek!

Nuttige informatie:

Impressum
Datenschutz